spona Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 (upraveno) Nedoporučuji, kolega nejdříve slíbí nákup a pak vůbec nekomunikuje. Balíček jsem měl už připravený k odeslání, ale něco mě osvítilo a zboží jsem neodeslal a čekal až na připsání peněz. Vidím že zprávu četl, ale odpověď žádná Upraveno 1. prosince 2017 uživatelem spona
Ruiz.aw Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Ahoj Spono, hele mě by to taky nasr..o, ale je košer jsem dávat jména a adresy?
spona Odesláno 1. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 (upraveno) OK, odebráno.Dal jsem to pro to že kolega, časem založí další účet a jede dál.Tak jsem dopadl i jinde , kde jsem právě zboží odeslal a peníze už neviděl.A takový pacholci obchodují dálVím že jsem tam měl i svoji adresu a říkám si, že se nemám za co stydět a klidně ji tam nechám Upraveno 1. prosince 2017 uživatelem spona
Ruiz.aw Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Já to chápu, taky jsem už narazil u nicku s žádným příspěvkem ani historií ...... ale byla tam i tvá adresa :-)
Comenius Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Nechtěl jsem, aby mně posílal balík bez toho aniž by mu došly prachy. Ve čtvrtek nám kvůli sněhu vypadl net a fungoval jsem pouze na datech a doma mám velmi slabé připojení pouze E. Tak jsem nic nepsal, protože jsem počítal s tím, že naše dohoda platí. Do chatu mně napsal "pokus se prosím pokud to půjde co nejdřív". Když jsem došel kolem 15:00 na web bylo tady toto. Takže jestli si kvůli opožděné platbě jeden den zasloužím špatné hodnocení, budiž
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se