tkol Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Trochu kočkopes, asi jsem konzerva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 me se to libi, hulky mam, na dlouhe zimni vecery ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 hulky su super mal som ich a asi chcem znovu ale tato uprava sa mi teda naozaj nepaci, hlavne tie nozky su katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Psals v obecne rovine o tom, ze kdyz si nekdo vylesti vlastni rolexky, tak ze tim se firma Rolex zproneveruje puvodnim idealum? Hm, tak to chapu....nejsi lehce z formy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 (upraveno) podla kosielky majitela to sedi... blink blink at all costs! za mna teda ee, hulky mam spojene s toolovou lezernostou, ziadny blink... Upraveno 19. ledna 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Právě že by z toho leckdo naopak blink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Což o to, ten tah vypadá jako u GMT, ale to pouzdro je podle mě vyleštěné dost nekvalitně a být majitelem, nechám ho znovu překartáčovat :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se