Alfonz Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ahoj klubáci,pořád mám nutkání shánět Breitling Navitimer. Jaký je váš názor na ně? Myslíte, že to může sloužit i trošku jako investice?Koukal jsem že se dají kolem 80tisíc sehnat, tak nad tím přemýšlím. Díky za rady Aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Ahoj, vidím že ti nikto neodpovedal zatiaľ ale na toto sa ťažko odpovedá. Navitimery sú pre mňa legenda, ikona, podobne ako Submariner či Moony. Krásne hodinky, s B01 s rezervou 70 hodín to musí byť skvelé ,,ponoseníčko", ale ty asi smeruješ k inej verzii, že? Ako investíciu by som ich nevidel - na cene asi veľmi nestratia, ale nerátal by som, že bude stúpať. Pre mňa ale nepoužíteľné hodinky kvôli vodeodolnosti do 3 barov. Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijamoto Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Přesně jak píše Farookh, zaleží jaký typ. Primárně jde o to, zda mají inhouse strojek (B01, B02 a B04), u těch by se cena mohla držet. Pokud se poohlížíš po verzi World, Héritage, 1888 nebo QP, tak tam o investici určitě nepůjde.. Navitimery 01 jsem měl, teď mám Omegy moonwatche, ale u těch 01 jsem měl takový nějaký pocit, že mám na ruce pořádnou strojovnu.Tak šťastnou ruku při výběru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Přesně jak píše Farookh, zaleží jaký typ. Primárně jde o to, zda mají inhouse strojek (B01, B02 a B04), u těch by se cena mohla držet. Pokud se poohlížíš po verzi World, Héritage, 1888 nebo QP, tak tam o investici určitě nepůjde.. Navitimery 01 jsem měl, teď mám Omegy moonwatche, ale u těch 01 jsem měl takový nějaký pocit, že mám na ruce pořádnou strojovnu.Tak šťastnou ruku při výběru..bohužiaľ, sklamem ťa, ale Breitling in-house si bohužiaľ, až tak cenu nedrží :/ ( česť výnimkám - limitky, špeciality atď ) čo je veľká škoda.. ale s tým pocitom je to nápodobne hlavne ak máš na hodinkách ešte aj priehľadné zadné veko Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Z vlastnej sklusenosti mozem povedat ze navitimery 46mm na kozi su na ruke bohovske.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se