actionman1 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Caute. Pls poradte mi. Chcem Brajtle SOH II 42mm (asi este 46 potrebujem vyskusat) na milanese naramku s bielym cifernikom a modrou lunetou. Hladam, googlim a stale mi daco ine vyskakuje. Viete mi odporucit shop (uhrinstinkt? alebo nieco ine?) a referencne cislo modelu? A su len s kremovym cifernikom, alebo je aj snehovo biely? Velka vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Ahoj,ak sa nemylim tak cifernik je len kremovy, nie biely. Na meshi by malo byt cislo modelu: A201016/g827/154a S obchodmi moc nepomozem, skusal som len Chronext a ten ma sklamal. Uhrinstikt je odporucany, ale nemam s nim osobnu skusenost. Jakub Upraveno 26. února 2018 uživatelem Farookh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 asi poriesim ten uhrinstinkt. cena OK https://www.uhrinstinkt.de/breitling-superocean-heritage-ii-42-ab201016.g827.154a.html akurat este musim tie väcsie vyskusat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Potom daj vediet aj ja planujem kupit prave tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 vyskúšať aj objednať si to vieš hoc kde, kde predávajú Breitling mimochodom, dobrá voľba Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se