max Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 Potřebuji pomoc s dražbou na Ebay-ji. Prodávající draží jen pro Německo. Nemáte někdo na Ebay-ji nastavený domicil a dodací adresu v Německu? Moc díky za pomoc a jakoukoliv radu ...
Dlabka Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 Potřebuji pomoc s dražbou na Ebay-ji. Prodávající draží jen pro Německo. Nemáte někdo na Ebay-ji nastavený domicil a dodací adresu v Německu? Moc díky za pomoc a jakoukoliv radu ... Napiš mu, pokud máš nějaké hodnocení, tak myslím, že zboží odešle i do ČR. O co se jedná?
max Odesláno 22. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2008 Napiš mu, pokud máš nějaké hodnocení, tak myslím, že zboží odešle i do ČR. O co se jedná? Zkoušel jsem, zatim zadna odezva. Drazba konci za par hodin ... Nahodit nejde, system mi to neumoznuje
Toams Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 Zkoušel jsem, zatim zadna odezva. Drazba konci za par hodin ... Nahodit nejde, system mi to neumoznuje to je divne, ja bezne drazim US only, pred nedavnom biele samurajky a ziadna restrikcia mi nevyskakuje ... mas linknuty Paypal? nie je chyba v tom? inac registrovany som na nemeckom ebayi, len adresu mam samozrejme do Prahy ... posli link a skusim sa na to pozriet
max Odesláno 22. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2008 (upraveno) to je divne, ja bezne drazim US only, pred nedavnom biele samurajky a ziadna restrikcia mi nevyskakuje ... mas linknuty Paypal? nie je chyba v tom? inac registrovany som na nemeckom ebayi, len adresu mam samozrejme do Prahy ... posli link a skusim sa na to pozriet Ma tam restrikci ... Vyhazuje mi to : Eingeschränkter Käuferkreis Dieser Verkäufer hat für diesen Artikel Bedingungen festgelegt, die von Käufern zu erfüllen sind. Sie können aus folgenden Gründen für diesen Artikel nicht bieten bzw. ihn nicht kaufen: * Sie sind in einem Land angemeldet, in das der Verkäufer keine Waren verschickt. Neumel by mi to nekdo naformulovat nemecky ??? Zadam o povoleni drazby do CZE. Pripadne nahlady na dopravu axceptuji do 25EUR. V pripade vyhry obratem uhradim atd, atd ... Upraveno 22. března 2008 uživatelem max
max Odesláno 23. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Zadny drazitel co jest v Nemecku ??? Odmena jista ...
vor Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 (upraveno) Napiš foundrymanovi, to je odborník na Německo. Upraveno 23. března 2008 uživatelem vor
max Odesláno 23. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Napiš foundrymanovi, to je odborník na Německo. Moc. moc diky ! Poslal jsem mu SZ tak uz jen cekam ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se