LukasX_cz Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Zdravím,právě jsem si udělal radost a došly mi Alpiny Startimer Pilot s 525 kalibrem (al-525n4s6)sedí dobře, pěkné jsou - ale vůbec nedokážu pohnout korunkou. Je to normální? Nejde otočit, nejde vysunout, přeštelovat časi ani datum Než vezmu kleště, tak se pro jistotu ptám - není někde nějaká pojistka? Nebo mám opravdu použít velkou sílu? Rukou to fakt nejde. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Asi je moc zašroubovaná, ne? Maj přece šroubovací, tak silně toč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Díky za rychlou odpověď, šroubovací korunka mne překvapila Hotovo, vše funkční radost může propuknout naplno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 No vida. Todle je zrovna na těch hodinkách supr, ta šroubovací korunka.Tak se pochlub fotem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Díky za rychlou odpověď, šroubovací korunka mne překvapila Hotovo, vše funkční radost může propuknout naplno!Foto sem ! Alpiny mi ted dorazily, tak se mezi Vas zarazuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se