Eiffel08 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Dobry den, mohl bych poprosit zdejsi odborniky na nazor na tyto hodinky, nabizeji je ted za 21 tisic, v Nemecku, nevim jestli to neni podezrele, nebo to je normalni takova sleva? Nabizeji to ale asi tri obchodnici, jiny je tam ma za 50 tis.Trosku se bojim te cerne, nemam s tim PVD zadne zkusenosti. Dekuji za Vase nazory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rybiz Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Cena podezrela ani neni, cas od casu vidam v PD buticich velike slevy na modely hodinek, ono v tomhle je Sellita SW 200 (velke pouzdro, maly stroj), takze vetsi cenu bych si ani nepral videt :-)
M3maniac Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Tyto hodinky maji smysl jen pokud mas flat six, z hodinkoveho hlediska je to slabé. Na druhou stranu pokud se ti libi neni co resit, vzdy lepsi nez Diesel a jim podobne. Pokud je to overeny prodejce neni co resit. Pokud je to prodejce s dobrym hodnocenim riziko je male.
Eiffel08 Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Dekuju za nazory, bohuzel me to spis odradilo od koupe, hlevne " maly stroj velke pouzdro". Mam Certiny DS ACTION a chtel jsem jeste nejake na stridani, puvodne jsem chtel Oris Artelier byli za supr cenu z USA ale nez sem se rozhoupal byly pryc. Akorat jsem trosku zjistoval ten strojek Sellita SW 200 je to prej stejne jako Eta 2824 a prave ho davaji do Orisek a do dalsich mraky hodinek. Takze ted vazne nevim... no budu hledat dal, ono se neco najde
Kid_A Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 A to je na svete hodinek to krasne. Je jich tolik. A pak uz je to jen otazka preferenci a budgetu:))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se