Platos Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Znáte někdo tuto značku? Na netu jsem nenašel téměř nic a chronomagu už vůbec nic:) Po otci jsou snad z roku 1948..
Platos Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Přidávám ještě fotky. Ty ručky jsou hrozné, rád bych to viděl s původními.
Apep Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 (upraveno) Přidávám ještě fotky. Ty ručky jsou hrozné, rád bych to viděl s původními. Náhodou jednu fotku bych měl, ale je to ze skeneru, takže nic moc. Ručky hodin a minut jsou ocelově modré, s iluminační vrstvou. Taky sháním o těchto hodinkách informace, hlavně o možnosti jejich renovace. Kdyby někdo měl nějaký nápad, budu rád. Díky. Edit: Oprava překlepu. Upraveno 9. dubna 2009 uživatelem Apep
stana Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 (upraveno) takhle podrbaný chrom by se dal odstranit jen by stačilo pouzdro beze strojku připojit jako spravnou elektrodu v galvanické lazni (chrom by to odrbalo ale časti beze chromu by se musely ošetřit nějakym nevodivym previtem tahalo by to totiž nejen ten chrom zřejmě... a pak by stačilo to znova galvanicky pokovit ale otazka je kde ti to udělaji a za kolik(sam to asi nesvedeš)+ to že chrom se musí přeleš*** je myslim potom na nesení matný Upraveno 9. dubna 2009 uživatelem stana
stana Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2009 (upraveno) jinak hezký hodinky....,jo a pokud jsou tam v mosazi vyžraný díry musí se zarovnat jinak nanesený chrom kopiruje nerovnosti... Upraveno 9. dubna 2009 uživatelem stana
Apep.A Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 jinak hezký hodinky....,jo a pokud jsou tam v mosazi vyžraný díry musí se zarovnat jinak nanesený chrom kopiruje nerovnosti... Díky za radu, to víš, že já sám se do toho asi nepustím, ale budu se dál pídit po dalších informacích, kde by byli ochotni to zkusit. Díky!
Apep Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Díky za radu, to víš, že já sám se do toho asi nepustím, ale budu se dál pídit po dalších informacích, kde by byli ochotni to zkusit. Díky! S tím nickem "Apep.A" ani nevím, jak jsem se k němu tady zase dostal, chtěl bych ho zrušit, tehdy jsem ho založil a vzápětí zapomněl heslo, moderátoři mi tehdy napsali, že to snad zrušit teď už nejde, že to mám ignorovat, já jsem pro, ale že to sem zase skočilo, to je pro mne fakt záhada. Abych ale nebyl úplně OT, tak co byste mi kdo poradil s těmi hodinkami Arlea? Jsou snad prvorepublikové, to jsem si už na webu někde našel, vlastně to bylo na Aukru, někdo tam podobné prodával, ale na žádný jiný odkaz jsem se nedostal. Rád bych je nějak někde nechal zkulturnit a zprovoznit, díky za každý nápad, nebo radu (ještě jednou díky za předchozí odpovědi členovi s nickem Stano
stana Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 S tím nickem "Apep.A" ani nevím, jak jsem se k němu tady zase dostal, chtěl bych ho zrušit, tehdy jsem ho založil a vzápětí zapomněl heslo, moderátoři mi tehdy napsali, že to snad zrušit teď už nejde, že to mám ignorovat, já jsem pro, ale že to sem zase skočilo, to je pro mne fakt záhada. Abych ale nebyl úplně OT, tak co byste mi kdo poradil s těmi hodinkami Arlea? Jsou snad prvorepublikové, to jsem si už na webu někde našel, vlastně to bylo na Aukru, někdo tam podobné prodával, ale na žádný jiný odkaz jsem se nedostal. Rád bych je nějak někde nechal zkulturnit a zprovoznit, díky za každý nápad, nebo radu (ještě jednou díky za předchozí odpovědi členovi s nickem Stano není zač
Apep Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 není zač Bude to asi podobný, jestli ne stejný, kalibr, že jo? Pokusím se je opatrně otevřít a udělat pár lepších fotek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se