Cuper Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Zdravím. Po týdením odložení se mi zenitky mstí a překlápí datum 5 minut po poledni. Zkoušel jsem všechy možné pokusy včetně ruční změny data o půlnoci a nic nezabralo. Mám el primero 400B a děsně mě to ..... pokud máte nějaký fígl pls sem s ním:-)). Díky moc Cuper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 No a hodinovku jsi o dvanáct hodin přetočil? Jako nechci tě podceňovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 JJ, ale tak mě napadá, že to bylo po lahvince krétského vína a že to trvalo moc dlouho. Jestli to já osel nepřejel 2x:-(Tady je vidět jak člověk z chlastu blbne:-(( Zkusím znova:-) a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Omlouvám se za pleveleni, děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.