nachtflug Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Pred časom som manželke kupil Seiko 5 Fieger, ale bohužial sa pokazili. Hladám preto nejaké pekné a pokial možno Nemecké hodinky. Poradíte mi niečo?? Ďakujem za radu.
afrikab Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 A co takhle ty Seiko 5 Fieger opravit?
nachtflug Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 A co takhle ty Seiko 5 Fieger opravit? Uz su opravene, nastastie to nebol tak velky problem ako som myslel. Ale aj tak uvazujem o nejakych dalsich hodinkach. Nevedel by si mi prosim poradit kde by som zohnal nove slicko na moje Seiko Atlas ??
Návštěvník RaGe Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Má partnerka se zamilovala do těchle, nicméně nejsou německé : Buran
nachtflug Odesláno 25. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Má partnerka se zamilovala do těchle, nicméně nejsou německé : Buran Zaujmave hodinky, ale nie velmi vhodne na bezne nosenie.
Conrad Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Zaujmave hodinky, ale nie velmi vhodne na bezne nosenie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se