Steven Gash Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Ahoj,vím, že se to tady řešilo.Jak zrenovovat a vyleštit plastové sklíčko. A udělal jsem na to video. A rád bych znal vaše techniky, jak to děláte vy a jak to vyjde nejlevněji a co je nejefektivnější. Mě to vyšlo na krásných 161,- Kč (99,- Kč pasta tempo + brusné papíry (2000, 1500) 38,- Kč + brusná houbička 24,- Kč) a myslím, že za tyhle prachy to přineslo spoustu užitku. A doufám, že to někomu i pomůže. Tak ať vám tikajSteven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Tu samou službu udělá i pasta PolyWatch za 30kč z Aliexpresu a hadřík na čištění brýlí.Samozřejmě to není profi postup ale na přeleštění plasťáků bohatě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven Gash Odesláno 29. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Tu samou službu udělá i pasta PolyWatch za 30kč z Aliexpresu a hadřík na čištění brýlí.Samozřejmě to není profi postup ale na přeleštění plasťáků bohatě stačí. Ale podle mě se hlubších vrypů jen pastou a hadříkem nezbavím a ten smirkový papír bude stejně potřeba. Ale zkusím to, jaký to má účinek děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Jsem začátečník a prelesteni jsem zvladnul.nevite jedtli timex expedition mají plastové sklicko?předpokládám že ano,ale chci mít jistotu.dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Timexy mají minerály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Timexy mají minerályNěkteří mají minerální sklo, ale ne všichni. Někteří mají plexi. Souhlasím s tím, že společnost Polywatch dělá skvělou práci, používala jsem ji mnohokrát, před lety, když jsem sbíral staré vzorky.Pokud je to v tak špatném stavu, že je musíte brousit, pak je lepší koupit nový plexi, jeho poměrně levné a ne tak obtížné nahradit správným nástrojem, nebo si ho také můžete vzít pro někoho, kdo to udělá za vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Díky všem za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se