Gombo Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Dnes mi moje najoblubenejsie vostoky padli u asi 60cm vysky na dlazbu a z cifernika uleteli vsetky ramceky okolo indexov.Nechapem sko je to mozne.Otazka znie,ci to dokaze niekto opravit,alebo treba menit cifernik a ci to na Vostokoch aj niekto robi.Prva foto pred urazom a druha po uraze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Slusny puzzle. Otazka je, jestli ten cifernik nebude od toho plechu (?) podrapanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 No dufam,ze nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Sklo jako vydrželo a indexy ne jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Presne tak.Nic ine sa neposkodilo,len uleteli indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Fakt všechny. Já měl takovej ten kulatej fotbálek jako malej - zkus je naklepat za ten ráfek a pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 ten fotbalek som mal aj ja .Snad najdem nejakeho hodinara,co to nejak da naspet.Nechapem ako(cim) to tam bolo nalepene,ked sa to takto naraz nasupu odchrapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lado86 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Mal som ten istý problém.Menili mi celé to pozadie.V BB pán Vagner to urobil dokonalo.Ja už tam mám tretie sklíčko a tretí ramienok.Nabuduce si kúpim lepšie hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ale ked mne sa tak pacia a pasuju mi na tu moju velku pazuru.Kolko ta vysla ta vymena cifu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 To vyzera, ze to fakt drzalo na dobre slovo. Inak funkcne idu ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ano funguju.Ono to nebola ani taka supa,preto stale nechapem,ze tak naraz uleteli a vsetky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lado86 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Myslím 35 s poštou.To ale boli 43mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se