Janekx Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Zdravim, pred par dny jsem si koupil tyto hodinky a protoze jsem videl ze se nekdo na tomto foru na hodinky znacky UZI ptal, tak jsem si rekl, ze dam o sobe vedet a neco nafotim a napisu o tomto zastupci zn UZI Vyrobce se mi nepodarilo zjistit ale strojek je z Svicarskych dilu ale kdo to dava dokupy neni jasne Vyrobce udava tyto parametry # Titanium # Self-Illumination System glows for over 25 years # Black Dial # Screw Down Crown Rotating Bezel # Hardened Mineral Crystal # High Quality Swiss Component Movement # Water Resistant to 200 meters # Gift Boxed # 3 Year Battery # 1 Year Warranty # $300.00 MSRP Protoze nejsem zkuseny v hodinkach, popravde jsou to me prvni po dlouhe dobe nenoseni hodinek a od detskych let Casii. Zasel jsem do hodinarstvi at se na ne mrknou a reknou jestli za neco stoji, moje pochybnosti pramenily z toho ze jsem je koupil v USA a nechal si je zaslat DHL do CR. Neotevirali jsme je ale bylo me receno ze vse je (tritium, titan) jak ma. Prikladam par fotek ktere jsem udelal a pokud by nekdo rad vedel vice ozvete se. Detail ulozeni Tritiovych kapsli Box ve kterem prisly je pekny potazeny kuzi Upraveno 5. května 2008 uživatelem Janekx
armando Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Máš velmi pěkné hodinky. Jak jsi s nimi spokojen? Vydrželi ti do dnes? O velmi podobném nebo modelu uvažuji i já. http://www.uzi.campco-support.com/Product.asp?productid=3
Janekx Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Ano stale jedou, jedna vymena baterky. Zadne mechanicke ani kosmeticke vady pri kazdodenim pouzivani.
armando Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 PS: Nešlo mi editovat. Docela se mi líbí i tato odolnost série UZI Ballistic http://campco.com/ballistic_flash.asp
Janekx Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Obavam se ale ze budou sakra tezke kdyz jsou z nerezi, titan je lehci a to o dost.
armando Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Odesláno 21. května 2010 Ještě mám pár dotazů:Opravdu osvit tritiem, které mají tvé UZI Defender 32 je tak zřetelný jak to bývá znázorněno v reklamách?Jakou má výhodu Titanové pouzdro proti Ocelovému L316?Mají Safírové sklo? případně je sklo trochu "utopené", aby nedošlo k přímému poškrábání?
Janekx Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Neni tak svitici/zarici jak je videt v reklamach ale kdyz je sero nebo tma sviti pekne a znatelne. Titan je lehci ma vahu 4,5g/cm3 kdezto SS 316L ma 7,99g/cm3 lze tedy rici ze je o polovinu lehci s tim ze je velmi tvrdy kolem 6 stupnu Mohsovy stupnice tvrdosti a SS je od 5-8, vice http://www.timezone.com/library/archives/archives631704753221240074 Safin nemaji maji mineral a utopene neni licuje s okraji Ještě mám pár dotazů: Opravdu osvit tritiem, které mají tvé UZI Defender 32 je tak zřetelný jak to bývá znázorněno v reklamách? Jakou má výhodu Titanové pouzdro proti Ocelovému L316? Mají Safírové sklo? případně je sklo trochu "utopené", aby nedošlo k přímému poškrábání?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se