BalonOK Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 (upraveno) Včera jsem ukořistil tyhle hodinky. Nemám páru co to je, ale tak trošku mi připomínají ty z filmu Pulp Fiction. Pouzdro se tváří jako stříbro, ale punc nemají. Ciferník je asi z porcelánu. Kdo ví ať poradí. Děkuji předem. Upraveno 8. května 2008 uživatelem BalonOK
maxs Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Včera jsem ukořistil tyhle hodinky. Nemám páru co to je, ale tak trošku mi připomínají ty z filmu Pulp Fiction. Pouzdro se tváří jako stříbro, ale punc nemají. Ciferník je asi z porcelánu. Kdo ví ať poradí. Děkuji předem. Jedna fotka ti tam chýba. Hmm, kaliber?
afrikab Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Tipl bych na zacatek 30. let. Dle kalibru s minimem kamenu a valeckovym krokem nic draheho.
BalonOK Odesláno 21. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Nido neví? Třeba odhad ceny atd.
afrikab Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Nido neví? Třeba odhad ceny atd. Cena? Nejsou nicim zajimave. ak jestli vuebc nejakou cenu maji.
long Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Myslím, ze to stříbro dle dynka nebude a kdyby bylo tak vzhledem k ciferníku a jednoduššímu strojku tak kolem 1000 kč. Upraveno 21. května 2008 uživatelem long
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se