mike3141 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Ahoj, chystám se pořídit Zeppelin 7602-1 (mechanika Poljot 3133) - viz. např. aviation-time . U českých prodejců (např. v pasáži Alfa na Václaváku) se cena pohybuje kolem 15.000 korun, což mi ve srovnání s $520 (watchmann) nebo 399 euro ( tady ) příjde hodně. Chtěl bych se zeptat, jestli a jaké máte zkušenosti s objednáváním hodinek v zahraničních e-shopech (ideálně v angličtině, německy příliš nevládnu ) ? Jak to je s poštovným / clem (z toho mám obavy při objednání z USA), reklamacemi? Vyplatí se připlatit si v kamenném obchodě kvůli případné reklamaci atd.? Díky za rady mike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Ja mel s hodinkama ze zahranici vzdy dobrou zkusenost, nastesti. I reklamaci byla jednou bez problemu. Pokud se bojis cla a DPH, kupuj n shopech patarici do EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heim Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Pokud bys mel zajem, mam je na prodej. Chystal jsem se je koncem tohoto tydne nafotit a dat do sekce prodej. Jsou ve velmi dobrem stavu, nosene parkrat, koupene v CR, k dispozici veskere doklady, jeste v zaruce Posli SZ nebo mail na heim (zavinac) seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se