Time2Groove Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Před týdnem přišly z Massdrop. První reakce, větší (44 mm) a těžší na ruku, ale velmi rychle jsem si zvykl. Za tuhle cenu slušné automaty. Strojek SEIKO 24 kamenů, rezerva 38 hodin a po prvních třech dnech jsou 11+ sec. takže za mne asi slušné. Ta modrá s bílou je docela kontrastní, ale podle mě slabší lumi. , ale tohle se dá přežít.
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2019 Moc pěkné! Jsem rád, že je nás víc co fandí mini-značkám. Osobně pokukuji buď po Croft-ech nebo Wreck-u. Tenhle Tvůj model mi sice nějak unikl v nabídce Spinnakeru, ale vypadají vskutku pěkně, a neotřele. Gratuluji k výběru, a ať slouží !
svijanskymaz Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Az na tu datumovku pekne.Nepoznam cenu,za mna ale palec hore.Hlavne ta plachticka na 12tke:-)
Time2Groove Odesláno 29. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Datum tedy nic moc, to jsem si všiml ihned po rozbalení, ale replika ocelového lanka okolo, jako spříznění k jachtingu se mi libí nejvíc. Je to neotřelé a zajímavé. Zatím pouze pozitivní reakce. WRECK v modré jsou boží :-) šel bych do nich a na léto jsou super
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Právě o těch modrých uvažuji, jen by bylo dobré kdyby tyhle konkrétní byly k mání někde v EU, tak supr cenu je škoda kazit clem a DPH... Odkaz na modré Wrecky níže. https://microbrand.store/products/spinnaker-wreck-sp-5051-01?variant=19434174251126&gclid=EAIaIQobChMIk4Odoa7m3wIVhKB7Ch0hbgYREAEYASABEgLqXvD_BwE#! PS: Ten microbrand store je vůbec zajímavý zdroj netuctovek.
City Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) vyzerajú veľmi pekne len škoda že už sú na massdrop nedostupné a pre mňa by boli aj tak asi veľké :-/ Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem City
Time2Groove Odesláno 1. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Občas se tam objevují, chce to hlídat. Ze 44 mm jsem měl také obavu, ale přicházím na to, že větší hodinky mě docela baví. Na obrázcích se zdají trochu "masivnější" než jsou v realitě
Time2Groove Odesláno 1. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Právě o těch modrých uvažuji, jen by bylo dobré kdyby tyhle konkrétní byly k mání někde v EU, tak supr cenu je škoda kazit clem a DPH... Odkaz na modré Wrecky níže. https://microbrand.store/products/spinnaker-wreck-sp-5051-01?variant=19434174251126&gclid=EAIaIQobChMIk4Odoa7m3wIVhKB7Ch0hbgYREAEYASABEgLqXvD_BwE#! PS: Ten microbrand store je vůbec zajímavý zdroj netuctovek.Zajímavé stránky. Díky za rozšíření obzoru:-)
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Az na tu datumovku pekne.Nepoznam cenu,za mna ale palec hore.Hlavne ta plachticka na 12tke:-)Souhlas....plachticka je cool
Time2Groove Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Není důvod tajit cenu. celníci, pošta a dpháčko lehče pod 3000kč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se