Návštěvník tolja Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 delší dobu jsem se ničím nepochlubil, tak to dnes trochu napravím, ne že by nic nepřibylo, spíš nebyla chuť a čas jen pár info: ocelové pouzdro, průměr bez korunky bez pár desetin 34mm, uvnitř moc pěkný kalibr 610, hodinky jsou v původním stavu, neomlácené s minimálními stopami nošení. Korunka je signovaná a původní je i plastové sklíčko s omegou uprostřed. Jsou to kvalitní nenápadné hodinky v dnešní době díky své "velikosti" na pánské ruce takřka nenositelné, hodinky bohužel opticky zmenšuje i relativně silný okraj pouzdra. Türler je prestižní curyšské zlatnictví a hodinářství založené koncem 19. století.
Seamaster Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Jsou vazne v paradnim stavu! Ja mam podobnych 33-34 mm Omeg nekolik a nosej se velmi prijemne. Ty mas ale koukam taky solidne nevintazni pazouru
Návštěvník tolja Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Jsou vazne v paradnim stavu! Ja mam podobnych 33-34 mm Omeg nekolik a nosej se velmi prijemne. Ty mas ale koukam taky solidne nevintazni pazouru můj hnát byl pro vintážky stvořen, jinak ty "maličké" jsou opravdu "ve stavu", radost pohledět, ještě od nich někde mám původní stěžejky s povolovací páčkou, ale pro ně asi musí být přizpůsobený řemínek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se