Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Premýšľam nad kúpou hodiniek, už som si bol svojím výberom takmer istý, ale náhle ma očarili skeletonové hodinky. Neviete mi odporučiť nejaké lepšie skeletony, ktoré by nestáli 30 000+?

Ja som našiel jedine Festiny, ale túto značku tu veľa ľudí kritizuje, takže neviem, či by to bola najlepšia voľba.

Odesláno

Tie Orisy sú síce prekrásne, ale akosi nesplňujú tú moju podmienku o cene pod 30 000,- :) 2 600 dolárov (37 000 Kč) nie je práve čiastka, akou by disponoval môj študentský účet.

Mal som na mysli skôr to, či existujú nejaké lepšie skeletony za takých 10-15 000,-

Odesláno
Tie Orisy sú síce prekrásne, ale akosi nesplňujú tú moju podmienku o cene pod 30 000,- :) 2 600 dolárov (37 000 Kč) nie je práve čiastka, akou by disponoval môj študentský účet.

Mal som na mysli skôr to, či existujú nejaké lepšie skeletony za takých 10-15 000,-

myslím, že jsem je právě někde viděl pod 1000 doláčů, snad moc nekecám... kdo hledá možná najde (mr. Google možná pomůže)

Odesláno

Ja som kupoval tie Oris na koži v Rakúsku a stáli ma 1080 Euro po zľave čo by malo byť do 30 t CZK. Naživo sú nadherné.

Ak by si ich chcel tak by som ti ich vedel zaobstarať.

Odesláno

Vďaka za ponuku, tá cena je síce relatívne nízka, ale aj tak je to mimo moje súčasné finančné možnosti. Teraz si budem musieť vystačiť s tými Vostokmi, ktoré som spomínal vyššie a o zopár rokov neskôr si snáď už dovolím aj nejaké tie Orisky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...