rorda Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Zajímalo by mě, jak jste dostali fotky do svýho blogu ... Třeba YPO by mi to mohl určitě rád říct ... Co ty na to?!? Nejsem žádnej lempl, ale když chci přidat fotky kliknutim na Create New Gallery Album, hodí mi to nějakou databázovou chybu ... Fatal error: Class 'db_driver' not found in /domains1/xh003500/public/forum./sources/sql/mysql_gallery_queries.php on line 18 Upraveno 24. května 2008 uživatelem rorda
rorda Odesláno 24. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Doteď jsem žil v přesvědčení, že ty blogy fungujou stejně jako vkládání klasickejch příspěvků na fórum bez nutnosti něco uploadovat jinam ...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Doteď jsem žil v přesvědčení, že ty blogy fungujou stejně jako vkládání klasickejch příspěvků na fórum bez nutnosti něco uploadovat jinam ... je to tak jak píše buroucek
rorda Odesláno 24. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2008 No jo, tak díky oběma, jdu vymejšlet, kam to šoupnu ...
Chronomag Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 Tak to se omlouvám. té chyby jsem si nevšiml a půjdu to opravit...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 Tak to se omlouvám. té chyby jsem si nevšiml a půjdu to opravit... Napiš to sem, až to rozchodíš, pls.
rorda Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2008 Škoda, že tady některý věci naprosto bez povšimnutí usnou ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se