Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty stroje nejsou nic moc, dost se toho najde na netu. Rozšířené jsou kalibry pro chronografy, mají ale tzv. kulisové řazení, jež se vyznačuje nepřesností a jsou v něm dost velké třecí síly a má také ne příliš velkou spolehlivostí. Chronografy s těmito kalibry a 17 ti kameny se prodávají kolem 4000 Kč v dobrém stavu.

Odesláno

nazdo, strojceky landeron vyuzivali viaceri vyrobcovia hodiniek. o ich kvalite nechcem diskutovat, len ma trochu prekvapila cena chronografov v dobrom stave - 4 000,-rad by som prijal tipy na take hodinky v danej cenovej relacii z 50-tych rokov. dik

Odesláno

No já si tedy nemyslím, že jsou nic moc. Je to jako napsat, že nic moc je první automat Omega - Bumber. No jasně, moc se to nedotahuje což je u automatu poněkud mínus, ale na tehdejší dobu to byla bomba a tak je to třeba posuzovat. Tyto stroje najdeš např. v TAG-Heuer, Chronagraphe Suisse, Rotary, Titus.... O renomovaných značkách, které od tohoto strojku odvodili svoje kalibry ani nemluvím. Co se týká ceny tak 4000,- není mimo, sám jsem koupil plně funkční Chron. Suisse ve zlatě ( ne pozlacené ) za 5000,-

Odesláno
No já si tedy nemyslím, že jsou nic moc. Je to jako napsat, že nic moc je první automat Omega - Bumber. No jasně, moc se to nedotahuje což je u automatu poněkud mínus, ale na tehdejší dobu to byla bomba a tak je to třeba posuzovat. Tyto stroje najdeš např. v TAG-Heuer, Chronagraphe Suisse, Rotary, Titus.... O renomovaných značkách, které od tohoto strojku odvodili svoje kalibry ani nemluvím. Co se týká ceny tak 4000,- není mimo, sám jsem koupil plně funkční Chron. Suisse ve zlatě ( ne pozlacené ) za 5000,-

JJ jenže ty jsi LUCKER :D Spíš se pohybují tak kolem 8000+ ve zlatě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...