MarosRy Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Nazdar, jak často dávate servisovat Orisky? Tady na dálném Východě máme v městě v podstatě jen jednoho solidního hodináře, kterému nosím hodinky (resp. kterému by jsem Orisky do ruky dal), ale ten má filozofii, že pokud s nima není problém (meškání, ztuhlej olej a pod...), tak je otevírat netřeba. Moje Oris jsou z 2008 a zatím na servisu myslím nebyly, ale je pravda, že problém s nima není.Jaké jsou vaše zkušenosti/filozofie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Mě to můj hodinář tvrdí taky, ale těžko říct ..Raději je tak po pěti letech do lázní většinou pošlu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 19. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Tak to abych pohledal někoho v Bratislavě, kdo se jich ujme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak to abych pohledal někoho v Bratislavě, kdo se jich ujme.... CHRONO Bratislava / Janeba-timeAVION SHOPPING PARK Bratislava To je priamo predajna distributora v SR (teda ak vyhovuje oficial servis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 asi pred týždňom som predal svoje ProPilot Day Date, mal som ich 3 roky, nebol s nimi žiaden problém. Pred predajom som ich viackrát testoval na odchýlku, všetko bolo v poriadku takže nebol dôvod na žiadnu opravu alebo otvorenie. Ako často dať hodinky kontrolovať by som povedal záleží na zložitosti strojčeka. Ak je tam niečo základné, hodinky by mali ísť dlho bez problému, ak je to niečo komplikovaniejšie, ja by som to dával kontrolovať podľa toho koľko na nich výrobca dáva záruku. Napr. Breitling ak dáva 5 ročnú záruku, nechal by som na nich spraviť periodický servis raz za 5 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se