blazonko Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Dufam ze sa nehnevate ze zakladam vlakno,ale slubil som jednemu nemenovanemu,ze ked si uz konecne nieco zadovazim tak mu dam vediet. Uz mi z Vas vela pisalo,ze len vymyslam a nic nekupim. Tak som si dnes konecne kupil tieto ROTARY 501C automatic movement,sapphir,swis made.sice nemaju to som som chcel chronograf, ale su robustne krasne aspon mne sa pacia 44mm, prikladam aj foto. Necakam od vas odpovede,ze ci su dobre ci nie.Ale ide o to aby ste ma nebrali za somara co len vymysla. Vysli ma na 32O libier co je asi 12 000sk,sice som za te peniaze mohol maz aj ine ci tissot,hamilton,seiko a ine ale zapacil sa mi ich dizajn.Je to limitovana edicia. Takze iba tolko. Ked casom prilozim aj skutocne foto na ruke.cawko
koblih69 Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 tu je lepsie foto Fotky vidím na jejich webu, ale dost mě překvapuje, že tam není nikde pohled na strojek i když je tam průhled.... Můžeš poslat foto?
blazonko Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2008 jo poslemm a zo spodu su nadhernee.ale poslem foto az mozno v pondelok alebo zajtraa lebo tu nemam fotak na izbe. kedze som v uk. ale poslemm s kazdej strany foto
japa Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 myslím, že ide o hodinky silne inšpirované typickými znakmi istej nemenovanej firmy... (aj keď je zo súdkového púzdra zrazu klasické kruhové )
Návštěvník Snow Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 (upraveno) Milý blazonko doufám, že jsi blažený jaké máš skvělé hodinky a že už máš pokoj a klid, doufám též, že ho budeme mít nyní i my, protože ty jsi klasický prudič. Zdar . Edit - popřemýšlej také nad tím jestli jsi v GB na návštěvě u bratra nebo tam pracuješ, obě tyto eventuality jsme se už jak správně poznamenal Gillius dozvěděli a jestli mohu mluvit za všechny je nám to srdečně jedno nejsme cizinecká policie, ať je to tak nebo tak ve volných chvílích se věnuj písemnému projevu, protože po Tobě něco číst byl neskutečný zážitek . Upraveno 6. června 2008 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se