Slevin Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Dobrý den, chci se zeptat, jestli někdo nezná způsob odstranění prachu ze strojku hodinek. Nejde mi jen o vizuální dojem, ale také o funkčnost. Mám dojem, že důsledken prachu ve strojku začaly hodinky zpomalovat. Přemýšlel jsem i o jiném způsobu než rozebraní a vyčištení, ale jediné co mě napadlo je umístit do hodinek něco jako lapač prachu jako je například v harddiskách. Díky za každou odpověď. Michal
koblih69 Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 MichalV napsal: Dobrý den, chci se zeptat, jestli někdo nezná způsob odstranění prachu ze strojku hodinek. Nejde mi jen o vizuální dojem, ale také o funkčnost. Mám dojem, že důsledken prachu ve strojku začaly hodinky zpomalovat. Přemýšlel jsem i o jiném způsobu než rozebraní a vyčištení, ale jediné co mě napadlo je umístit do hodinek něco jako lapač prachu jako je například v harddiskách. Díky za každou odpověď. Michal Myslím, že je to trochu divná úvaha, Ve strojku je nejen prach, ale také například zatuhlý olej, někdy rez v okolí korunky ... stroj je prostě třeba jednou z čas rozebrat vyčistit, promazat... pak funguje desítky let a žádný lapač prachu to nezachrání... mimochodem v HDD se rotací ploten vytváří proudění vzduchu kterému se dá filtr postavit do cesty o čemž lze v hodinkách tak akorát s úspěchem pochybovat....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se