Valentin Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Zdravím, uvažuji o koupi nových hodinek. Rozmýšlím se mezi: "Pro Trek PRW-1500T-7VER" od firmy Casio (http://www.hodinky.cz/casio-pro-trek-prw-1500t-7ver.html) "Tour de France 2008" od firmy Festina (ttp://hodinky.inshop.cz/inshop/festina/tour-de-france/festina-16351-4-tour-de-france-2008.html) Tak nějak se nemůžu rozhodnout, Festiny se mi libi jejich zpracováním a myslím si, že je to kvalitní značka, na druhou stránku mě zaujalo množství funkcí a materiál na těch od Casia, ale říkám si jak moc budou funkční. Prosím poraďte H.
Milil Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Tahle Casia nemají titanové pouzdro, jen tah. Pouzdroj je plastové. Co se funkcí týká, už jsem to tu trochu popsal v tomto vlákně. Volba digitálky vs analogy, to si musíš pořešit sám, to je čistě individuální volba. Oboje ti čas ukážou
Valentin Odesláno 29. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2008 (upraveno) Já myslel, že pouzdro i řemínek z titanu jsou, aspoň to všude na inetu uvádějí Upraveno 29. června 2008 uživatelem Valentin
Valentin Odesláno 29. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Hmm, jak to tady pročítám, tak se asi vykašlu na milion funkcí v hodinkách a podívám se po něčem preciznějším. Asi půjdu do nějakých automatů. Momentálně vlastním Timex Ironman tak možná zůstanu u téhle značky.
Milil Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Já myslel, že pouzdro i řemínek z titanu jsou, aspoň to všude na inetu uvádějí Jak v papírovém katalogu Casio, tak na webu casio-europe.com se píše resin case čili plastové pouzdro. Pouze tah je titanovej.
Milil Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Hmm, jak to tady pročítám, tak se asi vykašlu na milion funkcí v hodinkách a podívám se po něčem preciznějším. Asi půjdu do nějakých automatů. Momentálně vlastním Timex Ironman tak možná zůstanu u téhle značky. Timexy i Casio dělají výborné modely digitálek. Teď mám Timex Expedition a budu si ještě kupovat jeden z digitálních modelů Casio G-Shock. Kdybych měl srovnat tyhle dvě značky, tak Casio má navrch v tom, že dělá solární a rádiem řízené modely, navíc když jsou z řady G-Shock, tak i hodně odolné. Timex má podle mě zas intuitivnější ovládání, lepší nastavení alarmů, hezčí podsvětlení. Jako analogové mám Citizeny když chci dělat parádu. Mnohem praktičtější jsou však ty Timexy, ty mám na ruce častěji
Milil Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Jo a automaty dělá Timex taky. Mám ovšem pocit, že zdejší osazenstvo téhle značce moc nefandí (je to přeci jen masovka), ale já osobně nemám co bych Timexu vytknul
Valentin Odesláno 29. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2008 Koukám koukám, vidim, že hodně lidí tady fandí značce Citizen.
navi Odesláno 1. července 2008 Nahlásit Odesláno 1. července 2008 Začínal jsem s Citizeny napájenými světlem v titanu, ale později jsem je vyměnil Casio OCEANUS řízené rádiem a paráda . Bohužel jsem přestal vidět na ta malinkatá digitální číslíčka a tedy zakoupil Wenger Commando 70826. Přesnější analogové quarzky jsem ještě nenosil! Ale jako mnoho členů na tomto fóru zná - vždy jsem chtěl "automaty". A tak předchozí značky- všechny plně funkční, obohacují moji sbírku a ta se utěšeně rozrůstá o mechnické i automaty. (PRIM I a II, Poljot, Aviator, Archimede 2x, Hamilton)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se