cedric Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jako mé první "lepší" hodinky jsem si kdysi zakoupil hodinky Police se strojkem S11O Japan, hodinky mají na pozici 12 a 6 subcifeníky , myslím že se jedná o tento strojek: http://www.startimesupply.com/product/VD54.html. Následně jsem přesedlal na mechaniky a tyto mé hodinky ležely v hodinkovnici. Nedávno jsem se rozhodl, že je daruji někomu, komu udělají radost a tak jsem do nich nechal dát novou baterii. Ale po výměně nefunguje horní subciferník(Sčítač vteřin). Přikládám foto. Strojku.Hodinky jsem otevřel a zjistil, že tlačítko samo o sobě funguje, tedy, že se dotýká, tam, kde má. Při vysunuté korunce a zmáčknutí horního tlačítka a spodního se spodní subciferník zkalibruje, ale horní se ani nehne. Za každou radu nápad budu. Rád.Děkuji. S úctou Ced. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Reset stroje (AC) pinzetou a nebo protočit na odmagnetovávači :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Reset jsem provedl, tedy spojil pinzetou + baterii a AC kontakt. A žádná změna. Nevím co znamená protocit na... Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se