PIeroSestak Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Zdar, posílám fotky co mám dneska (nově) na sobě, už je mám sice víc jak rok, ale postupně se dostávám k tomu to nafotit a dát na fórum. Trochu jsem se původně bál toho propojení světlé - zlaté na ciferníku, ale myslím, že to funguje dobře Hodinky jinak neuvěřitelně příjemné na nošení díky využít materiálu = keramice (plasma high-tech ceramic jak říká Rado). Myslím, že tu na fóru obecně moc Rado hodinek není, tak postupně nafotím i ty další, co mám ve sbírce. Je tam ETA 2894-2, 100M voda, 45mm průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Paradne keramicke Rado - to puzdro bude asi velmi odolne proti skrabancom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PIeroSestak Odesláno 22. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Paradne keramicke Rado - to puzdro bude asi velmi odolne proti skrabancom Díky! Hele je to podle mě nejodolnější matroš co mám. Mám ještě jedny Rada z keramiky a hobloval jsem s nimi při pádu dost intenzivně beton a jsou na nich jen vlásečnice, neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 No stym hoblovanim betonu pri pade si ma prekvapil ,ta keramika asi vydri toho moc, ...diamantove puzdro ,su paradne, nech Ti dlho sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PIeroSestak Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 No stym hoblovanim betonu pri pade si ma prekvapil ,ta keramika asi vydri toho moc, ...diamantove puzdro ,su paradne, nech Ti dlho sluzia Díky moc! Je to tak, časem pošlu i fotku těch druhých, zkusím zachytit ty "vlásečnice" od betonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se