popshop2007 Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Mate niekto hodinky s tymto strojcekom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 (upraveno) Než jsem je prodal, byl tady v těch Sportech. Měl jsem je otevřené a bylo tam vyraženo 69, pokud si dobře pamatuju. EDIT: Zeptej se Luka nebo Jacoba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 15. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 (upraveno) Než jsem je prodal, byl tady v těch Sportech. Měl jsem je otevřené a bylo tam vyraženo 69, pokud si dobře pamatuju. EDIT: Zeptej se Luka nebo Jacoba. Dik, uz viem tie maju to dynko co maju "akoze civilne letecke" automaty. Tieto hodinky sa robili az na konci produkcie povodneho Eltonu a letecke v roku 1977. Cize taketo dynko nemohli letecke nikdy povodne mat. Diki, uz som si to dal dokopy. Upraveno 15. července 2008 uživatelem popshop2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 15. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Dik, uz viem tie maju to dynko co maju "akoze civilne letecke" automaty. Tieto hodinky sa robili az na konci produkcie povodneho Eltonu a letecke v roku 1977. Cize taketo dynko nemohli letecke nikdy povodne mat. Diki, uz som si to dal dokopy. A hodinky som dal dokopy tiez. A hodinky som dal dokopy tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se