EngineerHack Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tak zakladam vlakno pre toho mimoriadneho clena.Kolega inzeroval hodinky po ktorych som velmi tuzil ale bol som odcestovany a nemohol som v cas platit.Bol taky ochotny ze mi hodinky poslal skor ako som dokazal platbu vykovat a aby som nezabudol este mi aj urobil paradnu cenu a to hlavne v tomto sviatocnom obdobicku.Proste klobuk dole toto je clen akeho som za 10 rokov stretol mozno 2x.Rad som uskutocnil obchod a vsetko nad moje ocakavania. Presne podla popisu a presne bolo vsetko ako povedal.Dakujem este raz a urcite urobime este obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tak zase a znovu som urobil obchod. A mam z toho este lepsi pocit. Naprosto dokonaly clen fora. Len odporucat mozem. Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Drobný obchod proběhl naprosto parádně , výborná a rychlá komunikace , bleskové zaslání v poštěodolném zabalení , ještě jednou děkuji a ostatním doporučuji.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Rozhodně doporučuji, solidní a rychlé jednání. Bez problémů.Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Seriozni obchodnik. Mohu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se