Boris05 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Ahoj, vím, že je tady na servis a opravy vlákno zvlášť, ale zatím tam nemám žádnou reakci, tak to zkusím tady, mezi majiteli. Koupil jsem na Chrono24 Eterny KonTiky Herrenuhr Chrono, quartz, ale bohužel se zpoždují. Potřeboval bych tip, kdo by mi s tím mohl nejlíp pomoci. Za doporučení předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 No zkus toho Hanáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Jestli jsou to quartzky, tak bude asi Eta/Ronda a to ti opraví/vymění skoro všude. Teď jen záleží, jestli tam máš, kromě Hanáka, někoho trochu rozumného Jak moc se zpožďují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 No a nevyplatí se Vyskočil z Jihlavy? Na mě působil dobře.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Z vlastní zkušenosti jedině autorizovaný servis, tzn. Hanák, stojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soigia Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Dovolil bych si pokračovat v tomto vlákně a zeptat se zdali má někdo zkušenost se strojkem Eterna Matic cal. 1488. Koupil jsem Eterna Kondiki 20 130TT a zjistil jsem, že je tam prasklý pérovník. Na e-bay se dají koupit strojky kalibru 1489, a tak bych se chtěl zeptat, zdali máte někdo zkušenost s tímto kalibrem a popřípadně, zdali někdo nevíte z jakého jiného kalibru by se tam ten pérotovník dal dát.... Pokud by tu byl nějaký šikovný hodinář, který by si na to troufnul, dejte vědět..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se