petr.me Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 (upraveno) Dobrý den vážení, prosím Vás někoho o radu. Mám v pozůstalosti po mém dědovi (ročník 1901) kapesní hodinky, které pocházejí někdy z roku cca 1932 až 1940. Na ciferníku je název ozdobným písmem Lud. Trawniczek - Brno a jsou osazeny hodinovým strojkem REVUE (GT). Podotýkám, že hodinám vůbec nerozumím a Váš web jsem našel náhodou ve vyhledávači. Hodinky nechci prodat, jelikož je to pro mne osobní vzpomínka na dědu, ale chci zjistit něco více o jejich původu, výrobci atd. Můžete mi někdo poradit? Předem moc děkuji. Upraveno 10. srpna 2008 uživatelem petr.me
cody Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2008 Treba jsem uplne vedle, ale nemuzu si pomoct. Pripominaji mi me Omegy po dedovi. Nemam moznost je zkouknout nebo nafotit, ale cifernik (hlavne ten vterinovy) korunka a vubec uplne vsechno mi pripada stejne. Nachlup. Mozna ze se jedna o upravu, nejsem si jist. Kazdopadne me Omegy maji na strojku signovani Omega a u tvych to neni videt (alespon muj monitor nic neukaze). Nejsem odbornik a uz vubec ne na cibule, treba me nekdo opravi. Zkusim ty me nafotit co nejdrive.
cody Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Tak jsem se sekl pekne. Raficky a vterinovy cifernik stejne a to me nejvic zmatlo. Promin, nepomuzu ti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se