digiMonster Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Prvé digitálne hodinky na svete údajne vypustil v 70. rokoch na trh Hamilton volali sa Pulsar boli to jednoduché digitálne hodinky s jediným tlačítkom ktore vam po jeho stlačení zobrazili na LCD displayi čas.Hamilton sa rozhodol oprašiť túto legendu a znovu uviesť na trh hodinky v tom istom koncepte ale samozrejme lepšie spracované s lepším displayom s kricím zafírovým sklom ,10BAR WR a pod.Budú sa robiť dve varianty a to oceľové (v striebornej) a ocelové v PVD zlatej ktoré budu zároveň aj limitky v počte 1970 kusov a pochopitelne aj drahšie ako prvá varianta. 695? a 945? čo poviete celkom cool záležitosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Dali by sa presunut posledne prispevky odtialto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44574-nov%C3%A9-modely-hodinek/page-30&do=findComment&comment=2484356 sem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Ocelové! Gold PVD jsou pouťovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 V 21. 3. 2020 v 11:25, digiMonster napsal: Prvé digitálne hodinky na svete údajne vypustil v 70. rokoch na trh Hamilton volali sa Pulsar boli to jednoduché digitálne hodinky s jediným tlačítkom ktore vam po jeho stlačení zobrazili na LCD displayi čas. Hamilton sa rozhodol oprašiť túto legendu a znovu uviesť na trh hodinky v tom istom koncepte ale samozrejme lepšie spracované s lepším displayom s kricím zafírovým sklom ,10BAR WR a pod. Budú sa robiť dve varianty a to oceľové (v striebornej) a ocelové v PVD zlatej ktoré budu zároveň aj limitky v počte 1970 kusov a pochopitelne aj drahšie ako prvá varianta. 695? a 945? čo poviete celkom cool záležitosť Měl jsem na ruce, ale není to můj šálek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Každý máme jiný vkus. Já je mám od včerejška a dokonce bych řekl, že by to klidně mohly být moje definitivní hodinky, jak moc se mi líbí a jak mi sednou. A navíc ta úleva od všech těch zbytečných funkcí - konečně pořádné digitálky - pouze čas a úplně to stačí a je to krásný protiklad všech těch "smartwatchů", co vám furt něco cpou do hlavy o vašem zdraví a připadáte si jako stabilně na nemocničním lůžku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se