boo-beek Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Od prodejce jsem kupoval jedny Omegy a vse bylo OK... Explorery vypadaji prave v ramci moznosti (velikost fotek), Dynamicy taky, navic nemam pocit, ze tohle by byl nejak moc padelanej model, a ty kvartzky mi taky prijdou OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Ať jsou pravé nebo levé příjdou mi jako pěkný humus . Uhrenwatch sleduju na aukru už dlouho, občas tam má opravdu zajímavé kousky za dobré ceny a PMSN to nejsou fejky. Většinou valí vintage omegy. Takže i Rolexkám bych věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Nehledej za vsim levarnu, treba tyhle quartzy jsou v poradku, jsou v peknem stavu, az na poskrabane sklicko, ale s tim by problem byt nemel.. co se tyce tech Rolexu, ty fotky jsou male, ale pokud by prodejce poslal vetsi fotku strojku tak budes mit jasno celkem rychle I kdyz z toho co tam je, tak mi prijde, ze by to nemusela byt leva a cena behem par dni vyleti strme nahoru no nevim, o foto ho pozadat muzu ale bude mi to prd platny, ja bych to nepoznal, to chce nekoho kdo by vedel, zdejsi rolexari by asi poznali snadno, ono nehledej levarnu za vsim, jako by toho nebylo malo:-) vime jaky levarny se deji a v jak velky mire a cekat se to da opravdu na kazdym rohu, uprimne receno mit original rolexy tak je za takovouhle cenu asi neprodavam, to muze opravdu jen silny optimista nebo cvok, uvidime na kolik cena vyleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Uhrenwatch sleduju na aukru už dlouho, občas tam má opravdu zajímavé kousky za dobré ceny a PMSN to nejsou fejky. Většinou valí vintage omegy. Takže i Rolexkám bych věřil. hmm, tak jak rikam, nevim, treba jsou pravy... jako takhle z tech mizernejch fotek i tezko rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 A nezapomínejte, že fotky jsou fotky, takže ještě nemusí bejt přímo těch hodinek, který ten člověk prodává ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrakoplaš1 Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Dobrý večer, měl bych na Vás taky jednu prosbu. Koupil jsem si Maurice Lacroix se slevou, no, ale nějak začínám mít strach, jestli jsem rovněž nenaletěl a nekoupil fake. Mohl by mi prosím někdo poradit? Koukám na internetu a na německém webu jsem našel v podstatě ty samý, co mám já http://www.uhrenhandel.de/product_info.php?products_id=4389 Dá se nějak zjistit, zda-li jde o originál nebo fake? Když jsem psal na Maurice Lacroix, tak mi ani neodpověděli :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 ..jsem našel v podstatě ty samý, co mám já http://www.uhrenhandel.de/product_info.php?products_id=4389 Pokud mas tyhle tak muzes byt v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 (upraveno) Předevšim sem hoď fotky (max. rozlišení 800x600 nebo jen o chloupek větší), aby se dalo vůbec něco prvního říct a pak můžeme pokračovat ... Pak nám taky řekni, kde jsi je kupoval a na kolik vyšly ... Upraveno 30. srpna 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 (upraveno) Dobrý večer, měl bych na Vás taky jednu prosbu. Koupil jsem si Maurice Lacroix se slevou, no, ale nějak začínám mít strach, jestli jsem rovněž nenaletěl a nekoupil fake. Mohl by mi prosím někdo poradit? Koukám na internetu a na německém webu jsem našel v podstatě ty samý, co mám já http://www.uhrenhandel.de/product_info.php?products_id=4389 Dá se nějak zjistit, zda-li jde o originál nebo fake? Když jsem psal na Maurice Lacroix, tak mi ani neodpověděli :-( Ty na fotkách jsou na 99,94% originál. Jednu dobu jsem o nich intenzivně přemýšlel (celokovové) a pamatuju si v podstatě všechny detaily. Takže gratulace! Big Date má něco do sebe. Edit: Ta cena se mi zdá dost dobrá. Upraveno 30. srpna 2008 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 On je ale nemá odtamtud ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 On je ale nemá odtamtud ... Aha. TeĎ jsem si to přečetl pořádně. Mrakoplaš1 (dobrej nick! ), postni detailní fotky! Bez toho Ti nikdo nic neřekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrakoplaš1 Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) Hodinky jsem porovnával s fotkami na ML stránkách důkladně, přes barvy šroubků, vzdálenosti písmen až pomalu na úroveň otočení jednotlivých šroubků :-) Ale zaráží mne, že jsou v provedení žluté zlato. O tom nikde ML nikdy nepsal, že by kdy dělal i tyto typy. Všude má pouze růžové zlato. To mne zaráží. Rovněž krabičku jsem nikde neviděl, resp. přijde mi ta imitace dřeva víc tmavá, ML má dle mého spíš dřevo s odstínem do zelena :-) Je fakt, že už jsem z toho docela vystíhován a tak si říkám, že příště nakoupím v krámě. Tyhle nákupy přes internet nejsou zrovna to pravé. Já je kupoval v Německu-Hamburg. Na faktuře od nich bylo uvedeno, že firma sídlí v Portugalsku a v tom Hamburgu mají service centrum. Stály cca 1300,- EUR, což je ještě lepší cena, ale hned po rozbalení jsem poznal typicky fake pásek z Thajska s ala krokodýlí kůží. Tak to s nimi řeším. Na druhou stranu ten vyměněný pásek za ten fake je možná důvod, že nestáli kolem 1.800EUR jako jinde na netu, ale jsou krapet levnější. :-( Furt to ale nedává odpověď na to, jestli ty hodinky fake jsou nebo ne. A upřímně, ty hodinky se mi tak líbí, že je vracet opravdu nechci :-))) Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem Mrakoplaš1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrakoplaš1 Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Tady posílám pár fotek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hodinky jsem porovnával s fotkami na ML stránkách důkladně, přes barvy šroubků, vzdálenosti písmen až pomalu na úroveň otočení jednotlivých šroubků :-) Ale zaráží mne, že jsou v provedení žluté zlato. O tom nikde ML nikdy nepsal, že by kdy dělal i tyto typy. Všude má pouze růžové zlato. To mne zaráží. Rovněž krabičku jsem nikde neviděl, resp. přijde mi ta imitace dřeva víc tmavá, ML má dle mého spíš dřevo s odstínem do zelena :-) S porovnáváním barvy šroubků a krabičky jsi mě dostal , to je snad už obsese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Jedny prave tady nedavno prodaval Dali - http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=maurice - hodinky mi prijdou stejne, krabice se lisi, ale myslim, ze i to muze byt tim, ze jedny jsou napriklad starsi nebo novejsi Co se tyce reminku, uz hodne clenu fora, vcetne me, ma zkusenosti jak je to s originalnimi kroko reminky - obcas je to takova komedie, ze by tomu clovek neveril, napriklad kroko remeny od Longinesu, za ktere si reknou cca 8k CZK jsou skutecne povedene.. Mas nejakou fotku toho tveho remenu? Jak material "krokodyla" tak zespodu, znaceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 S porovnáváním barvy šroubků a krabičky jsi mě dostal , to je snad už obsese. Taky jsem si rikal, jestli je tohle jeste normalni i kdyz ja jsem taky blazen takze asi nemam co rikat, ale barvu dreva krabice jsem zatim jeste nikdy nezkoumal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Já si nemůžu pomoct, ale tohle jsou originály, neneáchazim jedinej rozdíl mezi těmahle a těma od Daliho, schválně jsem se na to ještě koukal ... I kalibr je naprosto shodnej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Datumovka, konkrétně jednička, se mi podle reálné fotky zdá nevycentrovaná. Ale myslím, že to bude těmi stíny. Pokud je 1 v pořádku ve středu okénka, pak jediná věc, která by mi připadala podezřelá, je ten falešnej aligátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Já si nemůžu pomoct, ale tohle jsou originály, neneáchazim jedinej rozdíl mezi těmahle a těma od Daliho, schválně jsem se na to ještě koukal ... I kalibr je naprosto shodnej ... Ale krabice je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrakoplaš1 Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Vám se to směje. Než jsem se začetl do tohoto fóra (cca 2 týdny nazad), tak by mne taky nikdy nenapadlo porovnávat krabice a šroubky. Ale tohle fórum jednoho velmi rychle změní :-) Tak díky za slova útěchy :-) Jednička je v pořádku vycentrovaná, je to jenom úhlem focení, i když přiznávám, že na té fotce to vypadá děsivě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se