Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cawte vo spolok. Konecne som si vybral po dlhom case ako som prednedavnom pisal v starom vlakne :thumbsup_anim: .Budem mat narodeniny a chcem si dopriat pekny darcek. No mam jednu dilemu. Mam Dvoch favoritov. moje cislo 1 je RAYMOND WEIL 4881-ST-00209. JE TO KRASNY MODEL NO JE TO IBA quartz ,nic proti tomu nemam, ALE URCITE MAJU NIECO V SEBE. VELMI SA MI PACIA NO NEVIEM SI ICH ESTE PREDSTAVIT NA MOJEJ RUKE KEDZE JA MAM VELKE ZAPESTIE AJ NOSIM HODINKY CO MAJU 45 mm a sedia mi. ma ich niekto niesu male na mna? prikladam foto

a moja druha dilema je ORIS 733-7562-71-54-MB TT1 300M Titanium alebo clasika nerez. No lenze tento je uz aj atomat. Chcem poradit v tom,ze co podla vas je lepsie Oris lebo tie RW.automat alebo quartz? cena pri tychto modeloch je skoro rovnaka okolo 34000sk no sice kupujem cez net lacnejsie ale inac je rovnaka. Ktore podla vas by som mal vziat RW alebo ORIS.Automat verzus quartz? i ked viem,ze firma Oris nikdy nevyrabala quartzove hodinky ma svoje vlastne calibre, tak neviem::prosim o radu budem Vam velmi vdacny : nech to uz mam za sebou. lebo september sa blizi a aj moje narodky. :thumbsup_anim: :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Oris používá ETU. Nemá vlastní kalibry.

Hodinky si musíš vybrat sám. Těžko něco radit. Jedno jsou oblekovky a druhé sportovní Divery.

Jestli se živíš jako plavčík, tak ber Oris. Jestli pracuješ v obleku, tak budou asi lepší volbou RW.

Odesláno

joj pardon za te Oris som si to troska Poplietol.ANo viem ze Eta. No je to taske si vybrat.Nenosim ani oblek a ani plavcik niesom :D Ok tak uz neako si poradim. Skusim nieco i ked priatelke sa ani jedne nepacia.jej skor Hamilton H77622153 Khaki Aviation ETO Chronograph Quartz alebo Hamilton H77615533 Khaki Navy GMT Automatic ale ok necham sa niest tym co sa mi paci. ja viem ze je tasko take daco poradit.COUZ tak diky ja viem len si treb a vybrat coo :D nechajme znacku znackou. co by ste brali automaty ci quartz? neberte ohlad na to ake hodinky ale automat ci quartz? rad by som chel vediet vyhodyy nevyhody ocboch. lebo s automatmy nemam este skusenost? prikladam este neake pekne hodinky od hamiltonu ktore ties niesu na zahodenie. tak diky

Odesláno

tak to su moje posledne favority ale to mate pravdu asi podla toho co sa mne paci: no ja by rad ci automaty ci quarzt ?

Odesláno

KTO?? blazonko? no to nie ale som pozeral jeho linky a poviem ti,ze normalne ties pise ako ja kocurr. No ved nik nieje dokonaly. couz. nie niesom mam iba jeden nick. naco by mi boli viacero?:_) oky tak vas nebudem otravovat ked ich kupim tak aspon poslem foto ktore som si vybral. tak cavte.

Odesláno

Jestli ses tu předtim porozhlédl, tak jsi viděl, že v sekci PORAĎTE S KOUPÍ/VÝBĚREM je takovejch dotazů, jak jsi položil, dost a vyplatí se připsat nějaký podrobnosti ... To ale neřikam nic novýho, jen je mi divný, že jsi to ještě nezjistil ... ;)

Sportovní nošení a casual oblékání = Oris / formálnější oblečení po většinu dne, hodinky do práce = RW ...

I když bych možná raději zabrousil do jinejch vod a vytáhnul nějakej jinej a pěknej automat ... ;)

Odesláno

To su dve natolko odlisne volby, ze tazko poradit. Radsej sa porozhliadni este po fore (trebarz pochvalte sa novymi prirastkami) a urcite najdes zaujimavejsie kusky.

Len si drz latku z peniazmi stalu, inak zistil ze si minul 3x tolko nez si povodne chcel. :)

Cawte vo spolok. Konecne som si vybral po dlhom case ako som prednedavnom pisal v starom vlakne :thumbsup_anim: .Budem mat narodeniny a chcem si dopriat pekny darcek. No mam jednu dilemu. Mam Dvoch favoritov. moje cislo 1 je RAYMOND WEIL 4881-ST-00209. JE TO KRASNY MODEL NO JE TO IBA quartz ,nic proti tomu nemam, ALE URCITE MAJU NIECO V SEBE. VELMI SA MI PACIA NO NEVIEM SI ICH ESTE PREDSTAVIT NA MOJEJ RUKE KEDZE JA MAM VELKE ZAPESTIE AJ NOSIM HODINKY CO MAJU 45 mm a sedia mi. ma ich niekto niesu male na mna? prikladam foto

a moja druha dilema je ORIS 733-7562-71-54-MB TT1 300M Titanium alebo clasika nerez. No lenze tento je uz aj atomat. Chcem poradit v tom,ze co podla vas je lepsie Oris lebo tie RW.automat alebo quartz? cena pri tychto modeloch je skoro rovnaka okolo 34000sk no sice kupujem cez net lacnejsie ale inac je rovnaka. Ktore podla vas by som mal vziat RW alebo ORIS.Automat verzus quartz? i ked viem,ze firma Oris nikdy nevyrabala quartzove hodinky ma svoje vlastne calibre, tak neviem::prosim o radu budem Vam velmi vdacny : nech to uz mam za sebou. lebo september sa blizi a aj moje narodky. :thumbsup_anim: :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...