Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A boxerky su čo ? :weird:

Ešte by si mohla pre zaujimavosť založiť ta predposledna navrhovana tema ako sonda do volneho času chronomagora :D

Chronomagor volný čas nezná, neb nepracovní čas tráví na Chronomagu (a někdy i pracovní). :sick01:

Odesláno (upraveno)
Konečně někdo s nadhledem zareagovat na mírně dementní vlákna o čoklech apod. :thumbsup_anim:

Pokud se nepletu tohle je tvůj příspěvek, celkem škoda že jsi nedržel slovo :guitar:

Soudě z vašich výkřiků soudím, že můj názor nesete nelibě, je mi jasné, že tímto jsme se dobrovolně vyobcoval z této ?komunity? Tedy, konec, tečka, sbohem a odcházím coby černá vofce ?gentlemanského? fora.

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník Ondra
Odesláno
Pokud se nepletu tohle je tvůj příspěvek, celkem škoda že jsi nedržel slovo :guitar:

Soudě z vašich výkřiků soudím, že můj názor nesete nelibě, je mi jasné, že tímto jsme se dobrovolně vyobcoval z této ?komunity? Tedy, konec, tečka, sbohem a odcházím coby černá vofce ?gentlemanského? fora.

Že bych se také připojil k odchodu, když jsem založil to debilní vlákno "co nosíte na rukou"... konec, klid od hodinek a hodinkového šílenství... nirvána... :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...