Ezoun Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Dobrý den, asi před 2 dny se mi začli Samuraje značně předcházet, za hodinu udělaj zhruba 8 minut. Můžete mi prosim někdo poradit kde si je nechat opravit a v čem to asi bude (= jaká asi bude cena). Předem díky za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Dobrý den, asi před 2 dny se mi začli Samuraje značně předcházet, za hodinu udělaj zhruba 8 minut. Můžete mi prosim někdo poradit kde si je nechat opravit a v čem to asi bude (= jaká asi bude cena). Předem díky za reakce. Pravděpodobně se po nějaký ráně "slepil" vlásek. Pokud je to tak tak je oprava snadná. V kombinaci s celkovým čistění tak 350-500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezoun Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 to by bylo ok... a ještě prosím kde, nebo je to celkem jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 to by bylo ok... a ještě prosím kde, nebo je to celkem jedno? To je spíš na tobě, já myslím, že stačí trochu šikovný hodinář, protože ND by neměly být potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezoun Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Můžete mi prosím nějakého poradit, jsem z Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezoun Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezoun Odesláno 11. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Tak sem tam hodinky dal a prej je to něco vážnější a že to chce celkovou prohlídku a tím se najde problém, což prej je 1000-1200 Kč. Mám do toho jít? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se