cody Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 S predstihem se pokousim zjistit, co dat za sponu na origo ocelovy tah od Seiko Monster. Pouzdro, stezejky, luneta, tah - nemam jedinou vyhradu. Ale ta jejich spona (myslim ze je stejna jako na Samurajich) se mi dvakrat nelibi. Protoze bych rad hodinky privedl k dokonalosti patricnym cifernikem a rucickama, rad bych dal i jinou sponu aby byl vysledek do posledniho detailu vychytany. 1) dela primo Seiko nejake jine kompaktibilni spony? 2) pokud ne, odkazte me prosim na nejaky provereny zdroj
Filipes Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 tam můžeš dát jakoukoliv sponu 18mm, tipy ale nemám - mně se líbí ta origo
cody Odesláno 9. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2008 1) kdyz tam prdnu co tam pasuje, prijdu o potapecskou extenzi 2) kdyz jsem koukal po netu tak co jsem zatim videl se mi libilo jeste min 3) kdyz jinou nesezenu brecet nebudu, mas pravdu, ta origo nejni zas tak spatna Ja to blbe napsal. Spona desingove je v poho, jen jsem chtel k takhle masivnim hodinkam sponu ktera ma ty vnitrni preklapeci dily (nevim jak to nazvat) ne z plechu ale z masivu. Ten plech me tam nejak nebere, abych byl uprimny. Proto jsem chtel par typu abych take videl ceny spon ktere nemaji vnitrek z plechu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se