drack2 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Nevim, zda vsichni zaregistrovali novinky UN, ale osobne musim rici, ze tento turbo automat se mi opravdu libi asi uplne vsim. https://www.ulysse-nardin.com/row_en/blast Tezko hledat slov... za me perfektvni “daily” turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Za mě spíš než Blast, tak balast... A musel jsem se smát vyzdvihnutí toho, že nožky hodinek jsou teď aerodynamický To by možná mohl potvrdit leda tak Superman, když by s nima lítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Makreting nehodnotim, v AJ to sluvko je casto uzito ve spojitosti s popisem tvaru... myslim, ze ani oni v tom velkolepem “atomic bomb” popisu nerikaji nic o tom, ze by letaly nebo padaly na zem rychleji nez jine znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 (upraveno) ;o) Upraveno 14. února 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se