vladimir Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 ahoj, kozeny remen na mych hodinkach dostava poradne "zabrat" (= dost se v lete potim). poradime prosim jak remen udrzovat v dobre kondici? cisteni, vodicky, roztoky, pasty -- primo na urzbu kuze. DIKY moc za rady vladimir
koblih69 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 vladimir napsal: ahoj, kozeny remen na mych hodinkach dostava poradne "zabrat" (= dost se v lete potim). poradime prosim jak remen udrzovat v dobre kondici? cisteni, vodicky, roztoky, pasty -- primo na urzbu kuze. DIKY moc za rady vladimir Pohledej v historii - je to téma, které se tady několikrát probíralo. U řemenů u kterých to jde používám na pohledovou stranu takový vosk na kůži co mám na kombinézu ( původně na koňská sedla ). .... BTW pokud se pamatuju tak ta diskuse se většinou stočila k tomu, že až se to vojede tak se to vyhodí...
vladimir Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2008 koblih69 napsal: Pohledej v historii - je to téma, které se tady několikrát probíralo. U řemenů u kterých to jde používám na pohledovou stranu takový vosk na kůži co mám na kombinézu ( původně na koňská sedla ). hledal jsem v teto sekci a nic :-( jeste to projdu koblih69 napsal: .... BTW pokud se pamatuju tak ta diskuse se většinou stočila k tomu, že až se to vojede tak se to vyhodí... u remenu za 50--200 euro je mi to trosku "lito" ;-)
Návštěvník Kamil Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 vladimir napsal: u remenu za 50--200 euro je mi to trosku "lito" ;-) Podívej se sem.
vladimir Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Kamil napsal: Podívej se sem. diky!
Arthur N. Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Používám Collonil Nilfett na jakkoukoliv kůži - ne jenom kožené boty. Je pravda, že někomu to trochu zapáchá. Pro mě je to příemná vůně. Taky na to může vzniknout nepříjemná reakce, což se mě naštěstí netýká. Používám 5let a zatím v pohodě. Drahé kožené pásky bych tím ale nenatíral!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se