Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj,

kozeny remen na mych hodinkach dostava poradne "zabrat" (= dost se v lete potim). poradime prosim jak remen udrzovat v dobre kondici? cisteni, vodicky, roztoky, pasty -- primo na urzbu kuze.

DIKY moc za rady

vladimir

Odesláno
  vladimir napsal:
ahoj,

kozeny remen na mych hodinkach dostava poradne "zabrat" (= dost se v lete potim). poradime prosim jak remen udrzovat v dobre kondici? cisteni, vodicky, roztoky, pasty -- primo na urzbu kuze.

DIKY moc za rady

vladimir

Pohledej v historii - je to téma, které se tady několikrát probíralo. U řemenů u kterých to jde používám na pohledovou stranu takový vosk na kůži co mám na kombinézu ( původně na koňská sedla ).

.... BTW pokud se pamatuju tak ta diskuse se většinou stočila k tomu, že až se to vojede tak se to vyhodí...

Odesláno
  koblih69 napsal:
Pohledej v historii - je to téma, které se tady několikrát probíralo. U řemenů u kterých to jde používám na pohledovou stranu takový vosk na kůži co mám na kombinézu ( původně na koňská sedla ).

hledal jsem v teto sekci a nic :-( jeste to projdu

koblih69 napsal:
.... BTW pokud se pamatuju tak ta diskuse se většinou stočila k tomu, že až se to vojede tak se to vyhodí...

u remenu za 50--200 euro je mi to trosku "lito" ;-)

• po měsících...
Odesláno

Používám Collonil Nilfett na jakkoukoliv kůži - ne jenom kožené boty. Je pravda, že někomu to trochu zapáchá. Pro mě je to příemná vůně. Taky na to může vzniknout nepříjemná reakce, což se mě naštěstí netýká. Používám 5let a zatím v pohodě. Drahé kožené pásky bych tím ale nenatíral!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...