David_172 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Dobrý den, mám dvoje GUB a netuším jaké jsou to modely. Docela dlouho jsem hladal ale nikde jsem nenašel stejné, vždy měli trochu jiný ciferník. Chtěl bych vědět jaké jsou to modely, ev. odkaz kde bych to mohl dohledat. Jelikož jsem hodinky dostal zajímala by mě i přibližná cena. Předem děkuji za všechny vaše odpovědi. Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_172 Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Nějak špatně se mi nahrály fografie Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_172 Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Ještě ty druheOdesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Teraz som to uvidel ze nemas odpovad. Su to Gub 69.1 a nezmar hodinky!Vydrzi ist roky bez opravy,nie ako......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března On 10/11/2020 at 1:55 PM, David_172 said: Dobrý den, mám dvoje GUB a netuším jaké jsou to modely. Docela dlouho jsem hladal ale nikde jsem nenašel stejné, vždy měli trochu jiný ciferník. Chtěl bych vědět jaké jsou to modely, ev. odkaz kde bych to mohl dohledat. Jelikož jsem hodinky dostal zajímala by mě i přibližná cena. Předem děkuji za všechny vaše odpovědi. Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk Stačí napsat výrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se