Chronofobik Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Díky Orol, nehľadal som očividne poriadne. Budem teda pokračovať v tomto vlákne, keď som tu už začal.Vo štvrtok (27.11.) som volal do servisu, zdvihla mi to nejaká pani, vraj tam majú veľa práce a nahromadené hodinky na servis.... Tak zrejme preto ma vraj ešte nikto neoslovil, ale že ma budú pred opravou kontaktovať. Napokon toto som písomne uviedol ako moju požiadavku aj sprievodnom liste, ktorý som priložil do balíčku ku hodinkám.Nechcem hneď hádzať flintu do žita, ale po prečítaní skúseností ľudí z vlákna uvedeného vyššie od Orla, mi to dosť zobralo vietor z plachiet.Uvidím, ako sa to vyvinie ďalej, budem vás o tom informovať. Možno to niekomu ďalšiemu pomôže pri rozhodovaní sa vo výbere servisu hodiniek.Ale minimálne "prezvoniť" zákazníka by im problém robiť nemalo, že hodinky vôbec došli v poriadku, preberajú ich do opravy a ozvú sa hneď ako budú mať čas sa im venovať. Ale to je len môj názor a takto by som postupoval ako hodinár ja.Napokon, ľudia im neposielajú "rohlíky" za pár centov, ale v dobrej viere svoj majetok za niekoľko stovák ?. A preto by som čakal od počiatku trošku iný prístup. Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem Chronofobik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se