vichrzhor Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 Zdravím Vás, před časem jsem tady objevil diskuzi na téma oprava hracího strojku, došlo mi tedy, že se zde scházejí odborníci, kteří by mi mohli pomoci. Mám pěkný hrací strojek, který sice funguje, ale je poškozený. Má vylámané zuby na hřebenu a kolíčky na válci. Chtěl bych se zeptat, zda někdo z Vás neví, zda by se dal sehnat nový hřeben, případně jak opravit vylámané kolíčky. Děkuji Vám předem za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirny Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Podívejte se tady. http://web.quick.cz/jarda.kucera/opravy_hodin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Stačí si přečíst tu nabídku co opravují a je jasné že tento strojek to nebude. Právě vylomené kolíčky (bodlinky) a zuby na hřebenu neopravují. A pochybuji že by ten hřeben někdo opravil. Je to totíž nejenom prořezaný a různě dlouhý plátek ale každý je navíc zespoda vybroušený "naladěný" na svůj tón. A to už tam myslím opravit nelze. Každopádně dej vědět jak jsi dopadl, jeden také doma někde mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se