PigyCZ Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Graham Chronofighter Gmt Big Date 47mm Automatic Chronograph Series - Wr 100m MOD. GR 702 MOD.GR 701 Graham SAS , maskování pro boj za nepřátelskou línii pokud je někdo zvědav na cenu tak TADY !!!
koblih69 Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Nebýt těch "pumpiček" tak jsou to hezký hodinky! Tedy vlastně ty dole ne - podzimní motivy nemusím...
Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Hezké, jen by to chtělo více pozornosti, už jsem si dovolil postovat oba modely poněkud dříve . Graham Chronofighter Oversize GMT Big Date (BRG) tenhle model v tradiční barvě british racing green GRAHAM Chronofighter Oversize ?Titanium SAS" Budu se těšit na další příspěvky ze světa mé oblíbené značky Graham, tedy pokud přinesou opravdu něco nového .
PigyCZ Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Hezké, jen by to chtělo více pozornosti, už jsem si dovolil postovat oba modely poněkud dříve . Graham Chronofighter Oversize GMT Big Date (BRG) tenhle model v tradiční barvě british racing green GRAHAM Chronofighter Oversize ?Titanium SAS" Budu se těšit na další příspěvky ze světa mé oblíbené značky Graham, tedy pokud přinesou opravdu něco nového . Přiznám se , že jsem se krapek patrně unáhlil, obvykle kontroluji jestli skvosty na které narazím tu někde nejsou, ale tentokráte jsem byl příliš nadšen .... unešen . . . .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se