Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prostě hodinky... nejsou špatně udělány, nemají historii (hodinkovou).. Prodávají se většinou ve spojení s nožem stejného jména (hlavně v Německu) ... Hodinky i nůž se snaží využít všeobecné známosti jména tvůrce AK 47 ....

Odesláno

Stejne jako jmeno Kalashnikov vyuzivaji vyrobci chlastu a buhvi kdo jeste. Popravde bych do nich nesel. Pokud nechces kazdou chvily odpovidat okolnimu svetu na stupidni dotazy typu - A to je jako fakt od Kalashnikova apod. Priznam se ze pokud by se me na to zeptal nekdo na strelnici, asi bych se citil trapne pri vysvetlovani, ze maji spolecny jen ten nazev.

Odesláno
Stejne jako jmeno Kalashnikov vyuzivaji vyrobci chlastu a buhvi kdo jeste. Popravde bych do nich nesel. Pokud nechces kazdou chvily odpovidat okolnimu svetu na stupidni dotazy typu - A to je jako fakt od Kalashnikova apod. Priznam se ze pokud by se me na to zeptal nekdo na strelnici, asi bych se citil trapne pri vysvetlovani, ze maji spolecny jen ten nazev.

No, já to takhle natvrdo napsat nechtěl, ale je to tak :)

Odesláno

Kawone, bejt tebou projdu si treba prodejni vlakno pul roku zpet a uvidis ze zmenis choutky. Uz doslova za par korun se prodavaji hodinky s velkym H.

Preju ti hodne stesti ve vyberu a az budes mit par favoritu hod je do vlakna "poradte s koupi" a uvidis sam, neco spolecne urcite vybereme a nemusi to stat ranec. :thumbsup_anim:

Odesláno
Kawone, bejt tebou projdu si treba prodejni vlakno pul roku zpet a uvidis ze zmenis choutky. Uz doslova za par korun se prodavaji hodinky s velkym H.

Preju ti hodne stesti ve vyberu a az budes mit par favoritu hod je do vlakna "poradte s koupi" a uvidis sam, neco spolecne urcite vybereme a nemusi to stat ranec. :thumbsup_anim:

Díky, ale už jsem koupil Trasery, takže ted si budu muset dát na chvilku oraz. Každopádně díky.

Tyto mě zajímali jen skrze tu značku, a že jsou asi montovaný v Ch.

Každopádně dík.

Odesláno

V Německu prodává Kalaschnikov hlavně firma Boker která prodává nože a další zboží... Jde prostě o vytěžení jména :) Kdysi, když se hodinky na Boker objevili poprvé tak to vypadalo, že s nápadem a odkupem práv od slavného konstruktéra, přišli právě vlastníci značky Boker :)

• Po letech...
Odesláno

Právě jsem se stal jejich majitelem... Jsou to moje první hodinky,tak uvidíme jak jsou na tom s kvalitou. Ale na ruce vypadají Kalashnikov AK9015 dobře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...