ilda Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Vyhovují mi velmi. Kvalita zpracování a vzhled je jako u hodinek třeba 2x dražších. Na zápěstí sedí perfektně. Od prodejce jsem dostal jako dárek navíc náhradní kožený pásek a nářadí na jeho výměnu Kupoval jsem v Japonsku v aukci přes 【Buyee】 "Buyee" Japanese Proxy Service | Buy from Japan! bot-online a to z důvodu ceny. Nakonec to vyšlo kompletně cca na 15 000 (včetně poplatků, poštovného a daní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilda Odesláno 24. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 V 20. 9. 2021 v 22:44, Pepino777 napsal: Tak jak ti sarby vyhovuji? A odkud jsi bral? Chrono24? Vyhovují mi velmi. Kvalita zpracování a vzhled je jako u hodinek třeba 2x dražších. Na zápěstí sedí perfektně. Od prodejce jsem dostal jako dárek navíc náhradní kožený pásek a nářadí na jeho výměnu Kupoval jsem v Japonsku v aukci přes 【Buyee】 "Buyee" Japanese Proxy Service | Buy from Japan! bot-online a to z důvodu ceny. Nakonec to vyšlo kompletně cca na 15 000 (včetně poplatků, poštovného a daní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se