Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdědil jsem kapesní hodinky schaffhausen.Jsou v dobrém stavu , když je natáhnu normálně běží. Ale když si je dám na řetízek do kapsi a jdu ,tak se zastavují. Jsem naprostý laik, nevíte co by to mohlo způsobit a má to cenu vůbec opravovat?

Předem děkuji za radu.

Odesláno
Zdědil jsem kapesní hodinky schaffhausen.Jsou v dobrém stavu , když je natáhnu normálně běží. Ale když si je dám na řetízek do kapsi a jdu ,tak se zastavují. Jsem naprostý laik, nevíte co by to mohlo způsobit a má to cenu vůbec opravovat?

Předem děkuji za radu.

Je to jako auto, nedá se napsat, nemůžu nastartovat nevíte proč ... pravděpodobně ve svislé poloze překovává strojek větší odpor, to může být jen znečištěný, nenamazaný, může být třeba rozvážená setrvačka, zdeformovaný vlásek... je potřeba je odnést k hodináři, opravitelné je všechno, záleží kolik to stojí a jeslti je stav ( nebo historie hodinek ) takový, že se to vyplatí.

Odesláno (upraveno)

Předem děkuji za radu.

Jsou li hodinky zděděné a k tomu značky "schaffhausen", určitě má cenu je opravit.

Upraveno uživatelem mechano
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...