smh Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Zdědil jsem kapesní hodinky schaffhausen.Jsou v dobrém stavu , když je natáhnu normálně běží. Ale když si je dám na řetízek do kapsi a jdu ,tak se zastavují. Jsem naprostý laik, nevíte co by to mohlo způsobit a má to cenu vůbec opravovat? Předem děkuji za radu.
koblih69 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Zdědil jsem kapesní hodinky schaffhausen.Jsou v dobrém stavu , když je natáhnu normálně běží. Ale když si je dám na řetízek do kapsi a jdu ,tak se zastavují. Jsem naprostý laik, nevíte co by to mohlo způsobit a má to cenu vůbec opravovat? Předem děkuji za radu. Je to jako auto, nedá se napsat, nemůžu nastartovat nevíte proč ... pravděpodobně ve svislé poloze překovává strojek větší odpor, to může být jen znečištěný, nenamazaný, může být třeba rozvážená setrvačka, zdeformovaný vlásek... je potřeba je odnést k hodináři, opravitelné je všechno, záleží kolik to stojí a jeslti je stav ( nebo historie hodinek ) takový, že se to vyplatí.
mechano Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 (upraveno) Zdědil jsem kapesní hodinky schaffhausen.Jsou v dobrém stavu , když je natáhnu normálně běží. Ale když si je dám na řetízek do kapsi a jdu ,tak se zastavují. Jsem naprostý laik, nevíte co by to mohlo způsobit a má to cenu vůbec opravovat? Předem děkuji za radu. Jsou li hodinky zděděné a k tomu značky "schaffhausen", určitě má cenu je opravit. Upraveno 10. října 2008 uživatelem mechano
koblih69 Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Jsou li hodinky zděděné a k tomu značky "schaffhausen", určitě má cenu je opravit. A tenhle kluk šikovná ti s tím navíc určitě pomůže !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se