Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny.

Mám prosbu ohledně nastavení řízení rádiem u těchto hodinek.Koupil jsem je bez českého návodu a anglicky neumím.Zkouším všechno možné..tedy pokus omyl a už si nevím rady.Ikona pro signál se mi stále nezobrazí natož aby ukázal sílu signálu.Kdyby byl někdo ochoten mi polopaticky napsat postup byl bych moc vděčný.

http://www.generalmanual.com/Watches-Clock...tor-Watches.htm

dík moc jujda

Odesláno

Hele já tě nechci nějak strašit, ale ta ikonka se zobrazuje pouze v případě, že je dostupný rádiový signál na patříčném kmitočtu. A Tyhle hodinky dle manuálu přijímají signál jen v severní Americe. Takže v ČR tam tu ikoku pravděpodobně nespatříš (a také tím pádem také rádiem nikdy neseřídíš). Možná se třeba i pletu, ale manuál jasně říká, že

The watch is designed to pick up the time calibration signal transmitted from Fort Collins, Colorado (USA). Reception is possible within North America.

Odesláno
Hele já tě nechci nějak strašit, ale ta ikonka se zobrazuje pouze v případě, že je dostupný rádiový signál na patříčném kmitočtu. A Tyhle hodinky dle manuálu přijímají signál jen v severní Americe. Takže v ČR tam tu ikoku pravděpodobně nespatříš (a také tím pádem také rádiem nikdy neseřídíš). Možná se třeba i pletu, ale manuál jasně říká, že

Odesláno

A sakra,proto jsem nepochodil s tím signálem. Myslel jsem že když vyberu z nabídky Berlín tak ten signál budu mít,to je tím že neznám angličtinu.Jinak dík za odpověď aspoň vím na čem jsem

jujda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...