Jarett Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2023 (upraveno) Koupit si původní historický kousek ? To dnes nebude úplně jednoduchý CHRONO24 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2023 uživatelem Jarett
Harwey Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 nieo sa chysta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Odesláno 6. února 2024 https://tornek-rayville.us/collections/blakjak TR TYPE 7B Blakjak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 https://wornandwound.com/review/hands-on-the-tornek-rayville-tr-type-7b-blakjak/?omnisendContactID=654a4480ac5b30b9df47ca7c&utm_campaign=campaign%3A+2%2F18%2F24+Newsletter+(65d20daed1cdcc64e271ff9e)&utm_medium=email&utm_source=omnisend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viabada Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 Chtěl jsem si koupit na velmi dlouhou dobu, teď vycházejí tak trochu nové na místě je předobjednávka.
Jarett Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Po dlouhé době za vojáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
actionman1 Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 19 hodinami, Jarett napsal: Po dlouhé době za vojáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Toto su tie so safirovou vlozkou a NH38?
Jarett Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna (upraveno) před 1 hodinou, actionman1 napsal: Toto su tie so safirovou vlozkou a NH38? Ne, to je akryl, tedy poslední verze s NE15. Ty safírové budou až někdy letos ... mám je také objednané, ale myslím, že to potrvá. Popravdě mi ale ten akryl přijde lepší, vyleštit se dá snadno a na nárazy je určitě víc v pohodě Upraveno 9. ledna uživatelem Jarett 1
actionman1 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 9. 1. 2026 v 9:57, Jarett napsal: Ne, to je akryl, tedy poslední verze s NE15. Ty safírové budou až někdy letos ... mám je také objednané, ale myslím, že to potrvá. Popravdě mi ale ten akryl přijde lepší, vyleštit se dá snadno a na nárazy je určitě víc v pohodě Mne uz niekolko mailov na tie safirove prislo, ale nakoniec som sa rozhodol ich nevybrat aj ked som v poslednej dobe vahal (bol som v group 2), lebo stale je moznost. Mne sa praveze ten safir tam vobec nehodi. Akryl bol top, aj ked mi uprimne mierne liezol na nervy ghost date. Tak uzivaj a potom daj report ked dojdu Dikes za odpoved 1
Jarett Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se