templ Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 Všechny zdravím a prosím o pomoc. Po otci mi zůstaly tyto hodinky SLAVA s ručním nátahem. Rád bych je uvedl do původního stavu a nechal si je na památku, ale myslím, že kromě strojku je vše zralé na výměnu. Je někdo na tomto fóru, kdo se tímto zabývá ( živí ) a dal by je do pořádku, nebo umíte doporučit hodináře, nejlépe okolí Ostravy nebo Opavy, který by to zvládl? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Apep Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 (upraveno) Všechny zdravím a prosím o pomoc. Po otci mi zůstaly tyto hodinky SLAVA s ručním nátahem. Rád bych je uvedl do původního stavu a nechal si je na památku, ale myslím, že kromě strojku je vše zralé na výměnu. Je někdo na tomto fóru, kdo se tímto zabývá ( živí ) a dal by je do pořádku, nebo umíte doporučit hodináře, nejlépe okolí Ostravy nebo Opavy, který by to zvládl? Díky. Ahoj, zrovna teď jsem úspěšně pořešil náhradní pouzdro, ručičky a další věci na moje hodinky Slava, které jsem dostal jako dárek od svého táty na začátku osmdesátých let, blíže o tom diskutuju s Toljou a dalšími kamarády v sekci Ruské hodinky na vláknu "Hodinky Slava - nový tah je omladil", nebo tak nějak. Jsou tam i fotky. Mimochodem, ty ručky na Tvých hodinkách mi přijdou úplně stejné, jako ty na těch mých (a ty mi ta firma z Pardubic - blíže viz to vlákno - poslala nové taky). Podívej se na to vlákno, uvidíš. Měj se a hodně zdaru! Pepa Editace - zapomněl jsem v odpovědi odstranit tu fotku. Upraveno 30. října 2008 uživatelem Apep
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se