Balala Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 Zdravím . Dostal som sa k týmto hodinkam . Ich pravosť mi overil nás lokálny hodinar v meste no absolútne nikto mi o nich nic viac nevie povedať. Zaujímal by ma napríklad cca rok výroby a ich možná hodnota . Vopred Vám ďakujem .
Micey Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 Já tomu asi nerozumim.. když dáš do googlu titul tohodle vlákna, dozvíš se o nich všechno, včetně ceny novejch a specifikací přímo na Longines stránkách. Co ještě by tě zajímalo? Je to očividně aktuální model.
Balala Odesláno 29. července 2021 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2021 Myslel som si len že sú nejaké staršie kvôli tomu remienku. Ak je to aktuálny model v tom prípade je všetko zodpovedané . Ďakujem
Balala Odesláno 29. července 2021 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2021 Teda konkrétne ma najviac pomylilo to že všade na nich vidím len rímske číslice . Na týchto sú arabské .
Micey Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 https://www.longines.com/watch-the-longines-weems-second-setting-watch-l2-713-4-13-0
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se