B.F.G. Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 Oslovuji vážené experty na cibule. Nedávno jsem pořídil kapesní Omegy a nejsem si zcela jist, původností použitých ruček. Neměla by být vteřinovka také zlatá? A pokud ano, nevíte někdo o jedné k mání?
koblih69 Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 Oslovuji vážené experty na cibule. Nedávno jsem pořídil kapesní Omegy a nejsem si zcela jist, původností použitých ruček. Neměla by být vteřinovka také zlatá? A pokud ano, nevíte někdo o jedné k mání? Setkal jsem se s kombinacemi zlaté rafičky + černá vteřinovka nebo vše zlaté. U tohohle typu nevím spíš asi zlatá. Každopádně má nejen špatnou barvu, ale i špatný tvar. Sehnat jí nebude problém....
tom 73 Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Oslovuji vážené experty na cibule. Nedávno jsem pořídil kapesní Omegy a nejsem si zcela jist, původností použitých ruček. Neměla by být vteřinovka také zlatá? A pokud ano, nevíte někdo o jedné k mání? Dobrý den,nedávno jsem si pořídil stejné OMEGY a mají zlaté ručky a černou vteřinovku,ale takémají žluté sklíčko a tak nevím jestli je původní.Prosím o názor DĚKUJI !!! Upraveno 29. května 2009 uživatelem tom 73
mischa Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Setkal jsem se s kombinacemi zlaté rafičky + černá vteřinovka nebo vše zlaté. U tohohle typu nevím spíš asi zlatá. Každopádně má nejen špatnou barvu, ale i špatný tvar. Sehnat jí nebude problém.... Jo, na tam byt zlata, s bambulkou na protilehle strane. Sezenes to u hodinaru snadno, byl to hodne frekventovany model. A at dobre slouzi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se