Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oslovuji vážené experty na cibule. Nedávno jsem pořídil kapesní Omegy a nejsem si zcela jist, původností použitých ruček. Neměla by být vteřinovka také zlatá?

A pokud ano, nevíte někdo o jedné k mání?

post-1740-1225401607.jpg

Odesláno
Oslovuji vážené experty na cibule. Nedávno jsem pořídil kapesní Omegy a nejsem si zcela jist, původností použitých ruček. Neměla by být vteřinovka také zlatá?

Setkal jsem se s kombinacemi zlaté rafičky + černá vteřinovka nebo vše zlaté. U tohohle typu nevím spíš asi zlatá. Každopádně má nejen špatnou barvu, ale i špatný tvar. Sehnat jí nebude problém....

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den,nedávno jsem si pořídil stejné OMEGY a mají zlaté ručky a černou vteřinovku,ale takémají žluté sklíčko a tak nevím jestli je původní.Prosím o názor DĚKUJI !!!

Upraveno uživatelem tom 73
Odesláno
Setkal jsem se s kombinacemi zlaté rafičky + černá vteřinovka nebo vše zlaté. U tohohle typu nevím spíš asi zlatá. Každopádně má nejen špatnou barvu, ale i špatný tvar. Sehnat jí nebude problém....

Jo, na tam byt zlata, s bambulkou na protilehle strane. Sezenes to u hodinaru snadno, byl to hodne frekventovany model. A at dobre slouzi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...